Chris Evans, Emily Blunt, Andy Garcia ve Catherine O'Hara'yı bir araya getiren Pain Hustlers, Evan Hughes'un yeni kitabı "Pain Hustlers: Crime and Punishment"tan ilham alıyor ve ilaç endüstrisindeki yozlaşmayı konu ediniyor.

Kadrosunda yıldız isimlere yer veren filmde; Chris Evans, Zanna Therapeutics'in satış temsilcisi "Pete Brenner"ı; Emily Blunt, bekâr bir anne ve bir ağrı kesici satıcısı olan "Liza Drake"i; Catherine O'Hara, Liza'nın annesi "Jackie"yi; Andy Garcia ise milyarder "Doktor Jack Neel"ı canlandırıyor.

Kızına destek olmaya çalışan bir anne olan Liza Drake, hayatını tersine çevirme umuduyla yeni bir gelir kaynağı arıyor. Yeni kurulan bir ilaç şirketinde işe giren Liza için başta her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor. Ancak bu şirketin tam teşekküllü illegal işler yürütülen yasa dışı bir topluluk olduğundan haberi olmayan Liza, kendini bir anda büyük bir kumpasın ortasında buluyor.

Evan Hughes'un romanından esinlenilen filmin senaryosunu Wells Tower kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise "Zümrüdüanka Yoldaşlığı", "Melez Prens", "Ölüm Yadigârları Bölüm: 1" ve "Bölüm: 2" gibi Harry Potter filmlerinin ve "Fantastik Canavarlar" serisinin yönetmeni olan David Yates oturuyor.

Yates; "Yeşil ekran stüdyolarında bu devasa ortamları, çılgın yaratıkları meydana getirebilmek için çok uzun zaman harcadım." diyerek, Harry Potter filmlerine gönderme yapıyor.

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2'den, David Yates ve Daniel Radcliffe
"Bu filmle, bu işe ilk başladığım dönemdeki projelerime döndüğümü hissediyorum çünkü burada gerçekten hiç görsel efekt kullanmadık. Pain Hustlers'ın güzelliklerinden biri de benim için bu köklere geri dönmek oldu."

"Bir sahnedeki en heyecan verici şeyin, kocaman bir görsel efektten ziyade, iki oyuncu arasındaki otantik an olmasının hoşuna gittiğini" söyleyen Yates, Harry Potter dünyasına girmeden önce yaptığı işlere benzemesi dolayısıyla bu filmin onda çok hoş ve önemli bir yeri olduğunu özellikle belirtiyor.

"Pete" ve "Liza" karakterlerinin tanıtım posterleri.

Fragmanı, "American Hustle" ve "The Big Short" gibi senaryo bakımından oldukça başarılı bulunan ve eleştirmenlerce beğenilen filmlere benzetilen Pain Hustlers, 27 Ekim'de Netflix kütüphanesinde yerini alacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş