Chris Evans, Dwayne Johnson ve J.K. Simmons’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı yılbaşı temalı aksiyon-macera filmi Red One / Kod Adı: Kırmızı’nın ilk fragmanı yayınlandı.

Resmi sinopsise göre; “Red One’ın, yani Noel Baba’nın (Simmons) kaçırılmasının ardından Kuzey Kutbu’nun güvenlik şefi (Johnson) ile dünyanın en kötü itibarlı ödül avcısı (Evans) bir araya gelmek zorunda kalır. Tüm amaç Noel’i kurtarmaktır ancak ekibi de zorlu bir görev beklemektedir.”

Fragmanda Johnson’ın karakteri, oyuncak mağazasından aldığı sıradan bir Hot Wheels arabasını bir çeşit Noel teknolojisi kullanarak bir Chevy Corvette’e dönüştürüyor. Evans’ın karakteri ise aynı sistem kullanarak büyütebileceklerini düşünerek kasiyerden bir adet Wonder Woman figürü istiyor. 😄

Oyuncu kadrosunda Evans, Johnson ve Simmons’a; Lucy Liu, Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll ve Wesley Kimmel gibi isimler eşlik ediyor. 

Yönetmen koltuğunda, yeni Jumanji serisinin yönetmenliğini üstlenen Jake Kasdan’ın yer aldığı Red One’ın senaryosunu ise Chris Morgan, Hiram Garcia’nın hikâyesinden uyarlayarak kaleme aldı. Ayrıca filmin yapımcıları arasında Hiram Garcia, Danny Garcia, Dwayne Johnson, Chris Morgan, Jake Kasdan ve Melvin Mar yer alıyor.

Red One, 15 Kasım’da sinemalarda yerini alacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)

Paylaş