Prime Video'nun yeni dizisi Criminal’ın başrolü, yetenekli oyuncu Charlie Hunnam oldu.

Ed Brubaker ve Sean Phillips’in aynı adlı çizgi romanlarından uyarlanan Criminal’ın resmî açıklamasında, "birbiriyle iç içe geçmiş suç hikayeleri evreni" olduğu belirtiliyor.

"Raymond Smith" (Charlie Hunnam) - The Gentlemen (2019)

Hunnam ise bu dikkat çeken dizide ana karakter Leo’ya hayat verecek. Leo şöyle tanımlanıyor: "Silahsız ya da şiddetsiz planlarda ustalaşmış, olaylara tüm açılardan bakabilen usta bir hırsız. Leo tıpkı bir satranç oyuncusu gibi üç hamle ilerisini düşünen bir deha. Ancak diğer hırsızlar onun bir korkak olduğunu düşünüyor, özellikle de şehirdeki en korkunç adam olarak bilinen Teeg Lawles’ı öldürüp hapsi boylayan babası Tommy’e kıyasla."

Kadroda Hunnam’a, Adria Arjona, Richard Jenkins ve Kadeem Hardison eşlik edecek. 

Leo karakteri, Hunnam’ın bir dizide veya filmde suçlu olarak karşımıza çıkacağı ilk sefer olmayacak. Kendisi en çok, FX dizisi Sons of Anarchy (2008-2014)’de yedi sezon boyunca canlandırdığı motor çetesi lideri ve kanun kaçağı Jax Teller ile bilinse de, yakın zamanda Apple’ın Shantaram (2022) dizisinde silahlı soygun suçundan hüküm giymiş hapishane kaçkını bir Avustralyalıyı da canlandırmıştı.

"Jax Teller" (Charlie Hunnam) - Sons of Anarchy (2008-2014)

Son zamanlarda King Arthur: Legend of the Sword (2017), The Gentlemen (2019), Papillon (2017) ve Rebel Moon (2023) gibi yapımlarda yer alan oyuncunun liderliğini üstleneceği dizinin ilk dört bölüm yönetmenliğini Ryan Fleck ve Anna Boden üstlenirken, yapımcılığını Amazon MGM Studios, baş yapımcılığını ise Legendary Television üstlenecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş