Orijinal Star Wars üçlemesinin başrol oyuncusu Carrie Fisher, Hollywood'un ünlü "Walk of Fame" yolunda yıldız sahibi oldu.

"Star Wars Günü" olarak adlandırılan 4 Mayıs günü gerçekleştirilen törene, rol arkadaşı Mark Hamill ve Fisher'ın kızı Billie Lourd katıldı.

27 Aralık 2016'da kalp krizi dolayısıyla hayatını kaybeden oyuncu, ilk filmi 1977 yılında yayımlanan Star Wars serisinde Prenses Leia karakterine hayat vermişti.

Carrie Fisher ve Mark Hamill, 1980

Seride, kardeşi Luke Skywalker'a hayat veren Mark Hamill ise seremonide şu konuşmayı yaptı:

"Bugün 4 Mayıs, 'Carrie Frances Fisher' günü. Onunla tanıştığımda henüz 19 yaşındaydı, yaşına göre çok bilgeydi. Bu kadar genç bir insanın, bu kadar mantıklı birisi olabileceğini düşünmemiştim. O çok değerliydi, çok eğlenceli, korumacı ve sorumluluk sahibi bir insandı. Filmde bir prensesi canlandırıyordu ama Carrie de bizim prensesimizdi.

Onu özlemekten asla vazgeçmeyeceğim, onun gibi bir insana sahip olduğumuz süre için de müteşekkirim.

Kahkahalar için, nezaketin için ve hatta yıllar içerisinde beni delirttiğin tüm o güzel anlar için minnettarım, benim sevgili uzay ikizim. Her şey için teşekkürler Carrie, seni seviyorum."

Kaynak: CNN


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş