Kadrosunda; Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Gina Gershon, Edgar Ramirez, Haley Bennett gibi isimlerin yer aldığı Borderlands'den ilk resmi fragman yayınlandı.

Gearbox ve 2K imzalı, dünyaca ünlü aynı adı taşıyan video oyunu serisinden uyarlanan film, terk edilmiş olan ve binlerce çeşit tehlike barındıran Pandora gezegeninde önemli bir hazinenin peşine düşen bir grup avcının hikâyesini anlatıyor.

"Lilith" (Cate Blanchett)

Cate Blanchett'ın canlandıracağı Lilith karakteri, "çöplük yangını" (feci derecede kötü) olarak tanımladığı bu gezegendeki gizli bir kasadan bir hazineyi alma görevine çıkan bir ekibin liderliğini üstleniyor.

Müzikleri ve aksiyon stili bakımından Marvel Studios'un Guardians of the Galaxy ekibindekine benzer bir hava taşıyan Borderlands'in yönetmen koltuğunda ise Eli Roth yer alıyor.

Yönetmenin araya başka bir filmi (Thanksgiving) sıkıştırması sebebiyle, vizyon tarihi gereğinden çok daha ileri bir tarihe atılan Borderlands, sevenleri tarafından gerçekten uzun süredir bekleniyor. Yapım ve dağıtımını Lionsgate şirketinin üstlendiği film, eğer bir ertelenme durumu olmazsa 9 Ağustos'ta dünyayla aynı anda Türkiye'de de izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş