Bill Skarsgård, Jessica Rothe, Famke Janssen, Michelle Dockery, Sharlto Copley, Brett Gelman, Isaiah Mustafa, Yayan Ruhian ve Andrew Koji'nin kadrosunda yer aldığı Boy Kills World, senaryosunu Arend Remmers ve Tyler Burton Smith'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Moritz Mohr'un oturduğu fantastik bir aksiyon filmi.

Filmin konusu ise şöyle: "Sağır ve dilsiz bir çocuğun ailesi katedilir. Bu büyük travmadan sonra ormana çekilen çocuk, burada gizemli ve alışılagelmişin dışında tavırlara sahip olan bir akıl hocası tarafından, geri dönüp ailesini öldürenlerden intikam almak üzere eğitilir."

"Boy" (Bill Skarsgård), "Basho" (Andrew Koji)

Yapımcılığını; It ve Barbarian filmlerinin yapımcısı Roy Lee ve ilk Spider-Man serisinin yönetmeni Sam Raimi'nin üstlendiği Boy Kills World, aksiyon dolu ve fazlasıyla kan içeren tanıtımıyla dikkat çekiyor.

Dünya prömiyeri geçtiğimiz yıl Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapılan film, 26 Nisan'da gösterime girecek.

Kaynak: The Wrap


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş