Geçtiğimiz günlerde Night Country isimli dördüncü sezonu yayınlanan sevilen antoloji serisi True Detective, her zamanki gibi yine büyük bir kitleye ulaştı ve HBO'nun bu sezon en çok izlenen yapımlarından biri oldu.

Night Country'nin dedektifleri, Jodie Foster'ın Liz Danvers ve Kali Reis'ın Evangeline Navarro karakterleri, Alaska'daki bir araştırma istasyonunda çalışan sekiz işçinin sırra kadem basarak ortadan kaybolmalarını araştırıyorlar.

Matthew McConaughey ve Woody Harrelson ile seyirci karşısına çıkan True Detective'in ilk sezonu, 2014 yılında yayınlanmıştı.

HBO'nun drama dizileri ve filmlerinin başkanı olan Francesca Orsi, Night Country'nin başındaki isim Issa Lopez için, “HBO'nun yaratıcı ruhuna hitap eden türünün tek örneği, çok nadir bir yetenek. Başından sonuna kadar işinin başındaydı, bir kez olsun taviz vermedi ve dayanıklılığıyla bizlere ilham verdi. Ailemizin bir parçası olduğu için çok şanslıyız.” cümlelerini kullandı.

Yeni sezon için de görevinin başına döneceği açıklanan Issa Lopez, Night Country için “hayatımın en güzel macerası oldu” dedi.

“HBO bana sonuna kadar güvendi, geri dönmek için sabırsızlanıyorum.”

Dizinin her sezon farklı olay ve karakterlere odaklanması dolayısıyla, Foster ve Reis'ın yeni sezon için geri dönmeleri beklenmiyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş