Sevilen yönetmen Tim Burton'ın bir komedi-korku klasiği olan Beetlejuice, 1988 yılında vizyona girdiği günden bu yana popüler kültürdeki yerini korumayı bir şekilde başarıyor.

Beetlejuice (1988)

15 milyon dolar bütçe ile 80 milyon dolar hasılat elde eden ilk film, aynı zamanda "En İyi Makyaj" Oscar'ının da sahibi olmuştu.

İlk filmden tam 36 yıl sonra gelen devam filmi ise Michael Keaton'ın tuhaf hayaleti Beetlejuice'u, Winona Ryder'ın Lydia Deetz'ini ve Catherine O'Hara'nın Delia Deetz'ini geri döndürürken, Jenna Ortega'yı Lydia'nın kızı Astrid ve Justin Theroux'yu Rory olarak karşımıza çıkartıyor ve henüz karakter isimleri belli olmayan Monica Bellucci ile Willem Dafoe gibi yıldız oyuncuları da kadrosuna ekliyor.

"Delia", "Astrid", "Lydia", "Rory"

Yıllardır bu efsane filme bir devam hikayesi eklemek istediği hakkında konuşan Tim Burton, geçtiğimiz yılın başlarında Beetlejuice 2'nin geleceğini duyurmuştu.

Netflix'in Wednesday dizisinde birlikte çalıştığı yetenekli oyuncu Jenna Ortega'nın ve diğer yıldız isimlerin projeye dahil olmasıyla şekillenen hikâye, çoğunlukla Lydia'nın kızı olarak karşımıza çıkacak olan yeni karakter Astrid'e odaklanacak.

"Astrid" (Jenna Ortega)

Yıllardır merakla beklenen Beetlejuice Beetlejuice, nihayet 6 Eylül 2024 tarihinde sevenleriyle buluşacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş