Ateş Ulusu tarafından tehdit edilen bir dünyada, dengeyi yeniden sağlayabilmek için ateş, su, toprak ve hava dahil olmak üzere dört elementte ustalaşması gereken genç Avatar Aang'i konu edinen dizi, 2005 yılında Nickelodeon'da yayınlanmaya başlayan animasyon serisi Avatar: Son Hava Bükücü'nün bir live-action uyarlaması.

Yakında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan diziden yeni bir fragman yayınlandı.

Gordon Cormier'in "Aang" karakterini canlandıracağı dizide, Kiawentiio "Katara", Ian Ousley "Sokka", Paul Sun-Hyung Lee "Iroh Amca", Dallas Liu "Zuko", Elizabeth Yu "Azula", Ken Leung "Komutan Zhao" ve Daniel Dae Kim ise "Ateş Lordu Ozai" karakterine hayat verecek.

Yeni fragmanda birçok detaya yer veren dizi, çeşitli yaratıklara ve bükme yeteneklerine odaklanıyor ve çoğunlukla orijinal diziyle taşıdığı paralellikler dolayısıyla da dikkat çekiyor.

Netflix'in 2018 yılında geliştirmeye başladığı yapım, sekiz bölümlük ilk sezonuyla 22 Şubat'ta yayında olacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş