Only Murders in the Building, What Men Want?, Disenchanted ve Glee gibi yapımlarla bilinen yönetmen Adam Shankman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Amazon MGM Studios filmi The Man with the Bag'in kadrosuna, Reacher dizisinin yıldızı Alan Ritchson'ın ardından efsane aktör Arnold Schwarzenegger de dahil oldu.

The Man with the Bag, Noel Baba'nın sihirli çantasının çalınmasına odaklanıyor ve bu durum yaşlı Aziz Nick'in çantayı geri almak için eski bir hırsız olan Vance ile iş birliği yapmasına yol açıyor. Noel'i kurtarmak için hayatlarının soygununu yapmak zorunda kalan bu ikiliye Vance'in kızı ve elflerden oluşan garip bir ekip de yardım edecek.

Alan Ritchson, Lawrence Gray, Ben Everard, Reg Tiegerman ve Dan Spilo'nun yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu, Stuck in the Middle dizisiyle tanınan Allan Rice kaleme aldı.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş