İlk sezonu Kasım 2021'de yayınlanan Arcane, sürükleyici hikâyesi ve heyecan dolu sezon finali ile izleyicinin beğenisini toplayan bir yapım olmuştu.

2022'de "En İyi Animasyon" dalında Emmy ödülü kazanan dizi, League of Legends oyununun en sevilen karakterlerinden olan Vi ve Jinx'in hikâyelerine odaklanıyor.

Yeni karakterlerin ekleneceği açıklanan dizinin ikinci sezonundan ise çok kısa bir tanıtım yayınlandı.

Geçtiğimiz yıl, ikinci sezon onayı aldığı açıklanan Arcane için, Riot Games CEO'su Nicolo Laurent, 2023 yılında şu açıklamayı yapmıştı:

"Dürüst olmak gerekirse, birinci sezonun başarılı olup olmayacağını bilmiyorduk. Bilseydik ikinci sezona çok daha erken başlayabilirdik. Ama bilmiyorduk, bu yüzden biraz bekledik. Şimdi de bunun bedelini ödüyoruz. Yani maalesef bu yıl olmayacak."
"Jinx"

Ortak yaratıcılar Chistian Linke ve Alex Yee ise; "Arcane'in ilk sezonuna gelen olumlu tepkilerden son derece mutluyuz ve ikinci sezonu sunmak için Riot ve Fortiche'deki muazzam sihirbazlarla çalışıyoruz." cümlelerini kullandı.

İkinci sezonu Kasım 2024'te izleyiciyle buluşması beklenen Arcane'in, bu sezon seslendirme kadrosunda yer alması kesinleşmiş isimler ise şu şekilde; Hailee Steinfeld, Ella Purnell, Katie Leung ve Kevin Alejandro.

Kaynak: Digital Spy


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş