Birçok film stüdyosunun ihale alma yarışına girdiği hafta sonunu Warner Bros, Angelina Jolie ile Halle Berry'nin başrollerini paylaşacağı Maude v Maude filminin haklarını, oldukça yüklü bir meblağa satın alarak sonlandırdı.

Scott Moiser'ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmenliğini, ilk kez bu kadar büyük bir projede yer alacak olan Roseanne Liang üstlenecek.

Mr. and Mrs. Smith, Salt, Lara Croft: Tomb Raider, Wanted gibi aksiyon filmlerinde yer alan Jolie ile James Bond: Die Another Day, X-Men, John Wick 3: Parabellum gibi iddialı filmlerde yer alan Berry'yi karşı karşıya getirecek olan Maude v Maude hakkında detaylar henüz bilinmese de Bond vs Bourne tarzında, iki ajanın birbirini oldukça zorlayacağı bir aksiyon-gerilim filmi olacağı söyleniyor.

Otuz yılı aşkın sinema kariyerlerinde hiç birlikte çalışmayan Berry ve Jolie, Maude v Maude'un yapımcılığını da üstlenecekler.

John Wick 3: Parabellum'dan Halle Berry ve Mr. and Mrs. Smith'ten Angelina Jolie

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş