Stephenie Meyer'in başarılı roman serisi Twilight'ın dizi uyarlaması için çalışmalara başlandı.

Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner'ın başrollerini paylaştığı film serisi, art arda yayımlanan beş filmiyle döneminin en çok ses getiren yapımlarından biri oldu ve dünya genelinde toplamda 3,4 milyar dolar hasılat elde etti.

"Edward Cullen" ve "Bella Swan"

Alacakaranlık film serisi, Lionsgate Şirketi'nin de oldukça önemli bir parçası. 2017 yılında Wall Street'e verdiği bir röportajda bu konuya değinen Lionsgate CEO'su Jon Feltheimer şunları söylemişti:

"Anlatılacak daha çok hikâye var ve biz, zamanı geldiğinde onları anlatmaya hazırız."

Yeni proje ise şimdilik sadece "emekleme" aşamasında olduğu için herhangi bir yayıncı platforma sahip değil ve satın alacak olan stüdyonun projenin geliştirilmesi konusunda da öncülük etmesi bekleniyor.

Kaynaklar; dizide, aynı dünya içerisindeki başka bir olay mı, yoksa ebeveynlerinin boşanmasının ardından babasının yaşadığı Forks kasabasına taşınmasıyla başlayan hikâyesine vampir olarak devam eden Bella Swan'ın olayları mı tekrar anlatılacak, önce bunun kesinleştirilmesi için Lionsgate Şirketi ile görüşme halinde olunduğunu söylüyor.

Serinin yazarı Stephenie Meyer'in de yaratıcı ekibin içerisinde yer alması bekleniyor.

Taylor Lautner, Kristen Stewart, Stephenie Meyer ve Robert Pattinson

The Lord of the Rings spin-off'u The Rings of Power gibi projelerin bile büyük çoğunlukla hayal kırıklığına uğrattığı şu dönemlerde, "yeniden yapım" haberleri bizi maalesef endişelendirmeye başlıyor. Harry Potter serisinin de dizi olarak tekrar uyarlanacağını öğrenmemiz üzerine, Alacakaranlık serisinden gelen bu habere sevinsek mi, üzülsek mi, inanın bilemiyoruz.

“Gerçekten” Bir Harry Potter Dizisi Yolda
Yedi kitap ve sekiz filmlik Harry Potter serisi, dizi oluyor. HBO Max ve Discovery+ ortaklığından doğan yeni oluşum, 12 Nisan’da gerçekleştirdiği sunumda projenin yapım aşamasında olduğunu duyurdu.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş