Knives Out 3, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. 

Looper (2012), Star Wars: The Last Jedi (2017) gibi filmleriyle tanınan Rian Johnson'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı polisiye/gizem serisi Knives Out'un üçüncü filminin kadrosuna, Josh O’Connor ve Cailee Spaeny'nin ardından Andrew Scott dahil oldu.

2019 yılında izleyiciyle buluşan serinin ilk filmi, büyük bir şatoda hayatını kaybeden ünlü bir yazarın ölümünün arkasındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan Benoit Blanc karakterinin maceralarına odaklanıyordu.

"Marta Cabrera" (Ana de Armas), "Benoit Blanc" (Daniel Craig) - Knives Out (2019)

Zekice yazılmış senaryosu ile Ana de Armas, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Christopher Plummer'ın yer aldığı yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken filme geçtiğimiz yılın başlarında bir de devam filmi eklendi.

Yayıncılığını Netflix'in üstlendiği Glass Onion: A Knives Out Mystery'nin kadrosunda ise Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista, Hugh Grant ve Daniel Craig gibi isimler yer almıştı.

Geçtiğimiz hafta, serinin üçüncü filminin isminin Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery olacağı ve dedektif Benoit Blanc'ın dikkatini çeken bir davaya ve renkli şüphelilerine odaklanacağı açıklanmıştı.

"Moriarty" (Andrew Scott) - Sherlock (2010-)

Sherlock (2010-) dizisindeki Moriarty rolüyle tanınan Andrew Scott, şimdiye kadar Spectre (2015), 1917 (2019), Fleabag (2016-2019), All of Us Strangers (2023) ve son olarak Netflix'in Ripley (2024-) dizisiyle isminden çokça bahsettiren bir aktör.

“Fazlasıyla” Yetenekli Bay Ripley: Ripley (2024-)
Patricia Highsmith’in efsane cinayet romanının bir başka yorumu olan ‘Ripley’, Andrew Scott’ın olağanüstü oyunculuğuyla bir araya gelince şimdiye kadar yapılmış olan bütün uyarlamaları gölgede bırakıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş