The Office dizisinin "Jim"i, A Quiet Place filminin yönetmeni John Krasinski, yıldızlar geçidi gibi bir kadroyla gelecek yeni filmi IF yani Imaginary Friends (Hayali Arkadaşlar)'in detaylarını geçtiğimiz günlerde paylaştı.

Krasinski, CinemaCon 2023 sahnesinde

Krasinski'nin yazıp yönettiği ve çekimleri tamamlanan filmde, kendisinin yanı sıra Cailey Fleming, Ryan Reynolds, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Alan S. Kim, Steve Carell ve Bobby Moynihan gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca bu oyunculara seslendirme tarafında Matt Damon, Jon Stewart, Krasinski'nin eşi Emily Blunt, Maya Rudolph, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins, Awkwafina ve Vince Vaughn eşlik ediyor. Krasinski bu oyuncu kadrosuyla şöyle övünüyor:

"Oyuncu kadrosu inanılmaz. Şunu biliyorum ki bir daha asla daha iyi bir kadro toplayamayacağım."

Film, The Walking Dead dizisinde "Judith" rolüyle tanıdığımız Cailey Fleming'in karakterini merkezine alıyor. Birtakım üzücü olaylar yaşadıktan sonra bu genç kız, herkesin bir zamanlar sahip olduğu fakat büyüdükçe unuttukları hayali arkadaşları görmeye başlıyor. Film de işte bu süper güce sahip kızın bu güçle yapacakları ve yaşayacaklarına odaklanıyor.

The Walking Dead dizisinden "Judith" (Cailey Fleming)

Krasinski, filmin konusuyla ilgili şunları söylüyor:

"Hayali arkadaşlar sadece birer sevimli yaratık değil, aynı zamanda umutlarımız, hayallerimiz ve tutkularımız için birer zaman kapsülüler. İnsanların bu filmi izledikten sonra daha büyük ve güzel bir şeye inanarak salondan çıkmalarını istiyorum. Bu çok gerçek ve çok mümkün."

Filmde Fleming'in suç ortağı rolünde yer alacak Ryan Reynolds ise filmle ilgili şunları ifade ediyor:

"Bu film, John ve benim yıllardır üzerinde konuştuğumuz bir proje. Adeta live-action bir Pixar filmi gibi."
Ryan Reynolds

IF'in ABD vizyon tarihi, 24 Mayıs 2024 olarak açıklanmış durumda. Bir aksilik olmaması durumunda Türkiye'de de aynı tarihte sinemalarda olması bekleniyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Paylaş