Merakla beklenen Alien: Romulus’tan resmî fragman yayınlandı.

Fede Alvarez’in yönettiği film, Ridley Scott’ın Alien (1979) filmi ile James Cameron’ın sevilen devam filmi Aliens (1986)’ın arasındaki zaman diliminde geçiyor. Bağımsız Priscilla filmiyle ismini duyuran yetenekli oyuncu Cailee Spaeny ise Alien: Romulus’un başrolünü üstlenen isim.

Konusu büyük ölçüde gizemli kalan film hakkında, uzak bir dünyada kendilerini evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya bulan bir grup gencin hikâyesini anlatacağı biliniyor.

Speany’ye kadroda eşlik edecek isimler ise; Isabela Merced, Archie Renaux, David Jonsson, Aileen Wu ve Spike Fearn.

Fragman, serinin orijinal korku kökenlerine doğru yolculuk yapıyor. Ekip, koridor boyunca sıralanmış olan yaratıklarla karşı karşıya kalıyor ve ilerleyen dakikalarda mürettebatın bir üyesini çok acımasız bir ölüm bekliyor. Fakat biz bu katliam ile tam olarak karşılaşmadan fragman yarıda kesiliyor. Final sahnesinde ise Merced’in karakteri yaratıkla karşı karşıya kaldıktan sonra ise en az bir tane Xenomorph’un onu beklediği görüyoruz.

Evil Dead (2013) ve Don’t Breathe (2016) gibi korku filmleriyle tanınan yönetmen Alvarez, henüz kurgu halindeyken filmi, yapımcılığını üstlenen Ridley Scott’a göstermiş ve olumlu bir tepki aldığını açıklamıştı.

"Onun gibi bir üstada ne kadar saygı duyduğumu ve özendiğimi ailem biliyor, bu benim hayatımın en iyi anlarından biriydi. Özellikle de ben böyle bir film yapmışken. Benimle bir saat boyunca sohbet etti ve neleri beğendiğinden bahsetti. Söylediği en iyi şeylerden biri de şuydu; 'Diyalog mükemmel, sen mi yazdın?' Evet!"

Merakla beklenen Alien: Romulus, 16 Ağustos'ta izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş