Rosario Dawson, Mary Elizabeth Winstead, Eman Esfandi, Natasha Liu Bordizzo ve Lars Mikkelsen'in kadrosunda bulunduğu Ahsoka, hayranlar tarafından uzun zamandır beklenen bir Star Wars dizisi olmakla birlikte, "Amiral Thrawn"ın dönüşüne de sahiplik yapmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Timothy Zahn'ın Heir to the Empire romanında ortaya çıkan "Thrawn" karakteri, günümüzde Thrawn Üçlemesi olarak adlandırılan eserde, orijinal üçlemenin kahramanlarına karşı düşman olarak hizmet eden bir karakter.

Star Wars: Thrawn (2018) #1

Star Wars Rebels'ın 3. ve 4. sezonlarının birincil kötü adamı olarak dahil edilen Thrawn, o zamandan bu yana Zahn'ın iki ana üçlemesinin odak noktası oldu. Büyük Amiral, Star Wars Rebels dizisinde bir süre önce ortadan kaybolmuştu ancak sonunda geri dönüşünü Ahsoka dizisi ile yapıyor.

Star Wars Rebels dizisinden "Amiral Thrawn"

Animasyon serideki Thrawn ile live-action versiyonunu karşılaştırmayı bekleyen izleyiciler ise oldukça heyecanlı. Ancak geçtiğimiz yıl yayımlanan Obi-Wan Kenobi dizisindeki kötü karakterin ağır eleştirilere maruz kalmasının ardından Ahsoka dizisinde Amiral Thrawn karakterinin doğru işlenmesini bekliyorlar.

Hasret Sona Erdi; Peki ‘Obi-Wan Kenobi’ Beklentiyi Karşılayabildi Mi?
Hayden Christensen ve Ewan McGregor ikilisini “Sith’in İntikamı” filminden 17 yıl sonra tekrar bir araya getiren “Obi-Wan Kenobi”, Star Wars izleyicilerine tartışılabilir bir ‘nostaljik şölen’ sunuyor.

Amiral Thrawn'ın sadece Ahsoka'nın ana düşmanı olması değil, Mandalorian gibi Disney+ dizilerinin ilk kısmını tamamlayacak nitelikte bir Star Wars filminin de ana düşmanı olması bekleniyor.

Dizide, 21 Mayıs 2023'te hayatını kaybeden aktör Ray Stevenson, eski jedi şövalyesi ve bir paralı asker olan "Baylan Skoll" karakteriyle yer alacak.

"Baylan Skoll" (Ray Stevenson)

Hayden Christensen'ın da Ahsoka'nın eğitmeni Anakin Skywalker olarak ufak bir cameo ile görünmesinin beklendiği dizi, ilk iki bölümüyle 23 Ağustos'ta Disney+ kütüphanesine eklenecek ve yeni bölümleri haftalık olarak yayımlanacak.

"Anakin Skywalker" (Hayden Christensen) ve "Ahsoka Tano" (Rosario Dawson)

Kaynak: Vulture


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş