Nickelodeon'ın en sevilen gençlik dizilerinden biri olan Zoey 101'in finalinden tam 15 yıl sonra gelen devam hikâyesi Zoey 102'den bir tanıtım yayımlandı.

Bir başka Nickelodeon dizisi iCarly'nin geri dönüşü ile sürpriz bir başarı elde eden Paramount, geçtiğimiz yıl "Zoey 101 reunion"ı için de çalışmalara başladığını duyurmuştu.

Başrollerinde; Jamie-Lynn Spears, Matthew Underwood, Erin Sanders, Sean Flynn, Victoria Justice ve Austin Butler gibi isimler bulunduran Zoey 101, "Zoey Brooks" ve arkadaşlarının lise yıllarındaki maceralarını konu edinen bir gençlik dizisiydi.

Jamie-Lynn Spears, Victoria Justice, Erin Sanders, Matthew Underwood, Austin Butler ve Christopher Massey

Dördüncü sezonuyla final yapan dizinin ani bir biçimde sonlanmasının sebebi olarak, o dönemlerde henüz 16 yaşında olan başrol oyuncusu Jamie-Lynn Spears'ın "beklenmedik hamileliği" gösterilmişti.

Yıllar sonra tekrar bir araya gelecek olan dostlar, Quinn ve Logan çiftinin düğünleri sebebiyle toplanıyor. Pacific Coast Academy (PCA) günlerini ne kadar özlediklerinden bahseden ekibin; Zoey (Spears), Logan (Underwood), Quinn (Sanders), Chase (Flynn), Michael (Massey) gibi üyelerinin birçoğu geri dönüyor ve eski izleyicilere de güzel bir nostalji yaşatmayı hedefliyor.

"Zoey Brooks" ve "Chase Matthews"

Son zamanlarda sıkça karşılaştığımız "reunion" adı altında yayımlanan sıkıcı devam hikâyelerinden çok daha eğlenceli bir tanıtıma sahip olması dolayısıyla beklentiyi artıran Zoey 102, 27 Temmuz'da Paramount+ kitaplığındaki yerini alacak.

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş