The Favourite ve Poor Things filmlerinde birlikte çalışan Oscar adayı yönetmen Yorgos Lanthimos ile iki Oscar sahibi oyuncu Emma Stone, Kinds of Kindness filmiyle bir kez daha bir araya geliyor.

Stone'u, Poor Things'deki rol arkadaşları Willem Dafoe ve Margaret Qualley'nin yanı sıra The Favourite oyuncusu Joe Alwyn ile de yeniden bir araya getirecek antoloji türündeki filmin konusu şimdilik gizli tutuluyor. Son açıklanan habere göre ise kadroyu Jesse Plemons, Hong Chau ve Hunter Schafer tamamlayacak.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen törende Poor Things filmindeki "Bella Baxter" rolüyle kariyerinin ikinci Oscar'ını kucaklayan Emma Stone, ayrıca Lanthimos ile Güney Kore fantastik komedisi Save the Green Planet'ın yeniden yapımında altıncı kez bir arada çalışabilmek için şimdiden görüşmelerde bulunuyor.

Lanthimos'un, yine senarist Efthimis Filippou ile çalıştığı yeni filmi Kinds of Kindness'ın vizyon tarihi ise dağıtım stüdyosu Searchlight tarafından gösterim takvimine eklendi. Merakla beklenen film 21 Haziran'da seyirciyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş