Todd Phillips, geçtiğimiz günlerde Lady Gaga ve Joaquin Phoenix ile birlikte Joker: Folie à Deux filminin Los Angeles galasına katıldı.

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga

İlk Joker filminin vizyona girmesinin üzerinden tam beş yıl geçti. 1 milyar doların üzerinde hasılat elde eden ilk film, Joaquin Phoenix'e de Joker rolüyle Oscar'ı kazandırmıştı. Sonunda merakla beklenen devam filmi de geldi ve sinemalardaki yerini aldı.

Joker: Folie à Deux, Arthur Fleck'in Arkham Eyalet Hastanesi'nde işlediği suçlar dolayısıyla hapsedilmişken orada tanıştığı ve âşık olduğu Harley Quinn ile olan ilişkisini konu alıyor.

"Harley Quinn", "Joker"

Todd Phillips, Lady Gaga'nın karakteri Harley Quinn'e ait bağımsız bir film yapmak isteyip istemeyeceği sorulduğunda daha önce Joker 3 filmini yapmakla ilgilenmeyeceği sözünü destekler nitelikte konuştu:

"Bu filmin gideceği yer benim için orası değil. DC Evreni'ndeki zamanımın bu iki filmden ibaret olduğunu düşünüyorum."

Yönetmen daha önce The Hangover üçlemesini ve 2016 yapımı War Dogs filmini yönetmişti.

Lady Gaga

Filmi sinemada izleyen birisi olarak şunu de belirtmek istiyorum: Lady Gaga filmde elinden gelenin en iyisini yapmış. Ayrıca filmin vizyona girmesiyle aynı zamana denk gelecek şekilde Harlequin adlı bir albüm de yayınlayarak dikkat çekmeyi başardı.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Paylaş