Başrollerini Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin paylaştığı 2005 yapımı Mr. & Mrs. Smith filminden uyarlanan aynı isimli dizide, bu kez ana karakterleri Donald Glover ve Maya Erskine canlandırıyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Dizi, filmin işlediği konunun tam tersini işlemeyi hedefliyor. Glover ve Erskine, aslen birer suikastçı olduklarını daha sonradan keşfedecekleri bir evlilik içerisinde olmak yerine, bir casus teşkilatı için işe alınan ve çift gibi davranmaları gereken iki kişiyi canlandıracaklar.

Dizinin resmî sinopsisi ise şu şekilde: 

"İki yalnız yabancı, kendilerine casusluk, zenginlik, seyahat ve Manhattan'da muhteşem bir yaşan sunan gizemli bir teşkilatta çalışmaya başlar. Artık evli gibi olmak zorunda kalan John ve Jane Smith, her hafta onlara verilen zorlu görevlere giderken aynı zamanda kendilerini beklenmedik bir ilişki içerisinde bulurlar. Birbirlerine karşı gerçek hislerini açıkladıktan sonra ise ilişkileri çok daha karmaşık bir hale gelir. Ve hangisinin daha riskli olduğuna karar vermeye çalışırlar: casusluk mu, yoksa evlilik mi?"

Çatışma ve kovalamaca sahneleri içeren fragman, dizinin kadrosu ve konuklarına da kısa bir bakış sunuyor. Alexander Skarsgård, Eiza Gonzalez, Sarah Paulson, Sharon Horgan, Ron Pearlman, Billy Campbell, Ursula Corbero, Paul Dano, Michaela Coel, John Turturro, Parker Rosey ve Wagner Moura gibi isimler konuk oyuncu listesinde.

Sekiz bölümden oluşacak olan sezonun tamamının 2 Şubat 2024'te Prime Video'da yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş