Variety'nin "Actors on Actors" programına The Great dizisinin yıldızı Elle Fanning ile birlikte konuk olan Jenna Ortega, Wednesday'in ikinci sezonuna dair yeni detaylar paylaştı.

"İkinci sezon için korku öğelerine daha çok ağırlık vermeye karar verdik. Harika bir aşk hikâyesi de ekledik ama kesinlikle daha cesur ve karanlık olacağız."

İkinci sezonun yapımcı koltuğuna da oturacak olan Ortega, ilk kez bir dizide yapımcılık görevi üstleneceği için çok heyecanlı olduğunu, ancak ilk sezonda da Tim Burton ve diğer oyuncular arasında sürekli fikir alışverişinde bulunulduğu için konuya yabancılık çekmeyeceğini söylüyor.

"Wednesday"in onu kabuğundan çıkardığını söyleyen genç oyuncu, cümlelerine; sektörde genç bir kadın olarak bazen insanlar tarafından ciddiye alınmadığını, sadece bir oyuncu olduğu için birçok işte kendini kukla gibi hissettiğini, ancak bir işte yaşadığı en güzel deneyimlerin de her zaman herkesin sesinin duyulduğu projeler olduğunu ekleyerek devam ediyor.

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Wednesday'in ikinci sezonunun yayımlanma tarihi ise henüz belli değil.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş