Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı Venom serisinin son filmi Venom: The Last Dance’in final fragmanı yayınlandı. 

Hardy, çizgi romanlarda Örümcek Adam’ın ezeli düşmanlarından biri olan Venom’un ele geçirdiği gazeteci Eddie Brock karakteriyle ve elbette Venom'un seslendirmeni olarak geri dönüyor.

Resmi sinopsise göre “Eddie ve Venom kaçıyor. Daralan bir ağ içerisinde her ikisi de kendi dünyalarında aranıyor ve ikili, Venom ve Eddie’nin hikâyesinde kapanışı yapacak olan son yıkıcı karara doğru yol alıyor.”

İlk iki Venom filmini yazan ve yapımcılığını üstlenen Kelly Marcel, The Last Dance’i de yazarları arasında yer aldığı senaryoyla birlikte yönetecek. Senaristler arasında Tom Hardy’nin kendisi de yer alıyor. 

İlk Venom filmi ile 856 milyon dolar ve ikinci film Let There Be Carnage ile pandemi dönemi olmasına rağmen 502 milyon dolar hasılat eden serinin kapanış filminde de başarılı bir tutara ulaşılması bekleniyor. 

İkinci film, post-credits sahnesinde Eddie’yi Marvel evrenine, Tom Holland’ın Örümcek Adamı’nın evrenine yollamıştı ve Eddie, Spider-Man: No Way Home (2021)’un post-credits sahnesinde de yer almıştı. Kendi evrenine dönmeden öncesinde arkasında bir adet simbiyotik parçası bırakan Venom’un akıbeti ise bu filmde fazlasıyla merak ediliyor.

Venom: Son Dans, 25 Ekim’de izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş