Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı Venom serisinin son filmi Venom: The Last Dance’den ilk fragman yayınlandı.

Tom Hardy, Örümcek Adam çizgi romanlarında çizgi roman tarihinin en güçlü ve sevilen karakterlerinden biri olan Venom ve beynine yerleştiği gazeteci Eddie Brock rolünü tekrar canlandırmak için geri dönüyor.

Üçlemenin son filmi olarak tanıtılan The Last Dance’in resmî sinopsisinde; "Eddie ve Venom kaçıyor. Her ikisi de kendi dünyalarındaki düşmanları tarafından yakalanmanın eşiğinde hem dostluklarını perçinleme fırsatı hem de kendilerini serinin son filminde perdeleri kapatacak yıkıcı bir karar vermek zorunda buluyorlar." cümleleri yer alıyor. 

Fragmanda Eddie, hükümetin ajanları tarafından kovalanırken bir yandan da Venom’un ana gezegeninden gelen devasa bir uzaylıyla karşı karşıya kalıyor. Çok sayıda saldırgan simbiyotun yanı sıra, Eddie’nin süper hızlı beyin dostu arkadaşı Venom ile birlikte ata bindikleri sahne ile fragman sonlanıyor.

Filmin kadrosunda Tom Hardy’e Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Peggy Lu ve Clarck Backo eşlik ediyor.

Bir önceki film Venom: Let There Be Carnage’ın after credit sahnesinde, Spider-Man: No Way Home filminde Doctor Strange tarafından Örümcek Adam’ın kimliğini unutturmak için yapılan büyüden etkilendiğini gördüğümüz Eddie ile Venom, kendini Tom Holland’ın Peter Parker’ının evreninde bulmuştu.

Simbiyotunun bir parçasını burada bırakan Venom’un partiküllerinin, bu filmde devlet görevlileri tarafından inceleme altında olduğunu görüyoruz.

İlerleyen dakikalarda sanki Hardy, Mad Max çöllerini tekrar ziyaret ediyormuş gibi bir mekanla karşılaşıyor olsak da, daha ilginç olan bir diğer şey Andrew Garfield’ın liderliğini üstlendiği The Amazing Spider-Man (2012) filmindeki Lizard/Curt Connors’ı canlandıran Rhys Ifans’ın araba içerisinde gitar çaldığı bir sahne ile karşılaşıyoruz.

Filmde Hardy’e eşlik eden Chiwetel Ejiofor da daha öncesinde Marvel evreninde Doctor Strange (2016) ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) filmlerinde Mordo karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

"Karl Mordo" (Chiwatel Ejiofor) - Doctor Strange (2016)

Venom (2018) ve Let There Be Carnage (2021) filmlerinin yazarı Kelly Marcel, serinin üçüncü filmiyle ilk yönetmenlik denemesine imza atmaya hazırlanıyor. Senaryoyu da Hardy ile birlikte kaleme alan Marcel, Avi Arad, Hutch Parker, Amy Pascal ve Matt Tolmach ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor.

Çoklu evren temasını Sony evreninde de hissettirmeye başlayan Marvel, konuyu başarıyla işleyebilmek için neredeyse şimdiye kadarki tüm kahramanlarını bir araya getireceği bir proje üzerinde çalışıyor: Avengers: Secret Wars. Kim bilir, ilerleyen zamanlarda Venom da bu devasa projenin bir parçası olur belki.

Venom: The Last Dance, 25 Ekim'de izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş