Kevin Feige, 2022’de düzenlenen Comic-Con etkinliğinde duyurduğu Fantastik Dörtlü filminin, Avengers: The Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars filmlerinden önce vizyona gireceğini ve altıncı fazın ilk projelerinden biri olacağını söylemişti.

San Diego Comic-Con etkinliğinden Kevin Feige, 2022

2020 yılında, Feige'nin duyurusundan çok önce, bir Fantastik Dörtlü yapımının geliştirme aşamasında olduğu söylendi ancak o zamandan beri oyuncu kadrosuna ve filmin herhangi bir detayına dair açıklama yapılmadı.

The Hot Mic isimli YouTube kanalının geçen hafta yaptığı bir yayına göre ise uzun zamandır değerlendirilen isimler arasında bulunan Vanessa Kirby, "Susan Storm/Invisible Woman" karakterine hayat verecek isim oldu.

Kirby, daha önce kendisine yöneltilen "Sue Storm" sorusuna ise, "bu karakteri canlandırmak bir onur olur" cevabını vermişti.

Aynı yayında, "Johnny Storm" karakterini canlandıracak kişinin, The Boys dizisinden tanıdığımız Jack Quaid olduğu açıklandı. Ancak Quaid, bu haberi yalanlayan bir tweet attı.

Sonrasında haberi sızdıran kişiler tarafından bu kişinin, ismi ve soy ismi "J.Q." harfleriyle başlayan birisi olduğu, bu yüzden "Jack Quaid" tahmini yapıldığı, ancak seçilen ismin Stranger Things dizisinin 4. sezonunda "Eddie Munson" karakterine hayat veren Joseph Quinn olduğu açıklandı.

2026 yılında vizyona girmesi beklenen filmin kadrosuna dahil olan bir diğer isim de Punisher ve The Bear dizilerinden tanıdığımız Ebon Moss-Bachrach. Onun da canlandıracağı karakterin "Silver Surfer" olacağı tahmin ediliyor.

İsmi uzun zamandır "Reed Richards" karakteriyle anılan Adam Driver'ın ise "karakterle yeterince bağ kuramadığı" gerekçesiyle, rolü reddettiği açıklandı.

"Mr. Fanstastic/Reed Richards" rolü için, Marvel'ın gözü bu sefer Matt Smith'in üzerinde.

Amerikan Yazarlar Derneği'nin başlattığı grevlerden önce Smith'e teklif götürüldüğü ancak henüz bir yanıt alınmadığı bildirildi. Matt Smith, "Reed Richards" karakteri için şimdilik en güçlü aday gibi görünüyor.

Fantastik Dörtlü ekibinin son üyesi olan "The Thing/Benn Grimm" için ise şimdilik öne çıkan herhangi bir isim bulunmuyor.

Kaynak: Comic Book


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş