HBO'nun popüler suç dizisi True Detective, 3. sezonu yayımlandıktan 4 sene sonra yeni bölümleri ve yeni ismiyle geri dönüyor. True Detective: Night Country ismiyle yayımlanacak 4. sezonda, serinin yeni dedektifleri olarak başrolde 2 Oscarlı ünlü oyuncu Jodie Foster ve eski boksör Kali Reis yer alacak.

Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın önderlik ettiği 2014'teki ilk sezonuyla çok sevilen True Detective dizisi, bu başarısıyla 2 sezon daha devam etmiş ve kadrosunda Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Mahershala Ali ve Carmen Ejogo gibi ünlü isimleri barındırmıştı.

Çekimleri İzlanda'da yapılan Jodie Foster'lı 4. sezon, Alaska'da kaybolan bir grup araştırmacının peşine düşen dedektifleri ve olayı çözmek için kendi korkuları ve geçmişleriyle yüzleşmelerini konu alacak. Foster ve Reis'a dizide Christopher Eccleston, John Hawkes ve Fiona Shaw gibi ünlü isimler eşlik edecek. Yeni sezonun showrunner'lığını ise Issa López (Tigers Are Not Afraid) üstleniyor.

Dizinin ilk üç sezonu şu an BluTV üzerinden izlenebiliyor. 4. sezonun çıkış tarihi ya da Türkiye'de hangi platform üzerinden izlenebileceği ise henüz netlik kazanmış değil.


Kaynak: Collider – 'True Detective: Night Country' Teaser Reveals Jodie Foster & Kali Reis on a Chilling Case

Paylaş