2015'te Birdman ve 2016'da The Revenant ile olmak üzere arka arkasına Akademi ödülü sahibi olan yönetmen Alejandro Gonzalez Iñárritu'nun yeni filminde Tom Cruise başrol oynayacak.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Iñárritu'nun üstlendiği henüz ismi belli olmayan filmin senaryosunu ise Birdman'in ortak yazarları Nicholas Giacobone ve Alexander Dinelaris, Sabina Berman ile birlikte yazacak.

"Riggan Thomson" (Michael Keaton) - Birdman (2015)

Warner Bros. ve Legendary Entertainment'ın görüşmelerde bulunduğu film, yönetmenin The Revenant'tan bu yana ilk İngilizce filmi olacak.

"Hugh Glass" (Leonardo DiCaprio) - The Revenant (2015)

Son olarak Mission: Impossible - Dead Reckoning ve Top Gun: Maverick yapımlarında yer alan Cruise'un çıkacak diğer filmleri arasında ise Mission: Impossible serisinin sekizinci filmi ve Doug Liman'ın uzayda geçecek yeni aksiyon filmi yer alıyor.

"Pete 'Maverick' Mitchell" (Tom Cruise) - Top Gun: Maverick (2022)

Bu film aynı zamanda Cruise'u Uluslararası Uzay İstasyonu dışında uzay yürüyüşü yapan ilk sivil yapacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş