Korku sinemasının en bilinen ve sevilen serilerinden birisi olan Testere için heyecanlandıran bir haber geldi. LA Times'a verdiği röportajda Tobin Bell, John Kramer rolüne geri döneceğini doğruladı:

"Onu geliştirmeye devam etme konusunda gerçekten heyecanlıyım. John Kramer'ın yapacakları henüz bitmedi. Öğrenilecek daha çok şey var."

Serinin yeni filmi, Testere X'in devamı niteliğinde olacak. Testere X, serinin ilk iki filmi arasında bir zamanda geçiyordu ve konusu şöyleydi:

"John Kramer, ölümcül kanserini yenebilmek için Meksika'da deneysel ameliyatların gerçekleştiği bir yere gidiyor ve burada yapılan tedavinin tamamen bir aldatmacadan ibaret olduğunu öğrenince bundan sorumlu herkese ölümcül tuzaklar kuruyor."

Film, 13 milyon dolarlık bütçesine karşılılık dünya çapında 111 milyon dolardan fazla hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı.

"John Kramer" (Tobin Bell), "Cecilia Pederson" (Synnøve Macody Lund) - Testere X (2023)

Testere X, korku serisinin eski havasına dönüşü olduğu için bu başarıyı yakalayabildi. Yeni filmin yönetmen koltuğunda da yine Kevin Greutert oturacak.

Filmin senaryosunu, serinin beş filmini de yazan Marcus Dunstan kaleme alacak. Konu detayları ise henüz gizli tutuluyor.

Testere 11'in 2025 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: Coming Soon

Paylaş