Oscar adaylı genç oyuncu Timothée Chalamet’nin efsane müzisyen Bob Dylan’a hayat verdiği A Complete Unknown filminden resmi fragman yayınlandı. 

İlkbahar aylarında setten sızan fotoğraflarının ardından Searchlight Pictures, Chalamet’nin Dylan’ın “A Hard Rain’s A-Gonna Fall” şarkısını yorumladığı filmin ilk fragmanını temmuz ayının sonlarına doğru yayınlamıştı. 

Senaryosu, filmin yönetmeni James Mangold ve Jay Cocks tarafından yazılan A Complete Unknown, Elijah Wald’un 2015 çıkışlı Dylan Goes Electric! adlı kitabından uyarlandı. 

Filmin geri kalan oyuncu kadrosunda Joan Baez rolünde Monica Barbaro, Sylvie Russo rolünde Elle Fanning, Pete Seeger rolünde Edward Norton, Harold Leventhal rolünde PJ Byrne, Woody Guthrie rolünde Scott McNairy, Albert Grossman rolünde Dan Fogler ve Bob Neuwirth rolünde Will Harrison yer alıyor. 

A Complete Unknown'ın yapımcılığını Fred Berger, Alex Heineman, Peter Jaysen, Bob Bookman, Alan Gasmer, Jeff Rosen, Chalamet ve Mangold üstleniyor.

“Dylan, Blowin’ in the Wind’in arkasındaki ses olarak anılmaktan giderek usandığı sıralarda elektro gitarını kuşanmaya ve Like a Rolling Stone’u çalmaya başlayarak bir şeyleri değiştirme yolundaki ilk adımlarını atar. Dylan’ın hayranlarının yarısı, bu yeni akıma hayranlık duyarken diğer yarısı onu halk müziğine ihanet eden biri olarak yaftalayarak tartışma başlatır.” 

Merakla beklenen film ABD'de 25 Aralık'ta, ülkemizde ise 7 Şubat 2025'te sinemalarda yerini alacak. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş