Netflix’in 4. sezonuyla final yapacak olan The Umbrella Academy dizisinin final sezonundan bir fragman yayınlandı.

Europe’un 1986 tarihli The Final Countdown şarkısıyla açılış yapan süper kahraman dizisinin bu tanıtımı, Hargreeves kardeşlerin rutin hayatlarını bir kenara bırakıp son kez bir araya gelmeye hazırlanmalarıyla başlıyor.

Gerard Way tarafından yazılan ve Gabriel Ba tarafından resme dökülen çizgi roman serisinin uyarlaması, aynı gün dünyaya gelmiş ve çeşitli ülkelerden evlat edinilmiş bir ailenin dünyanın sonunu önlemeye çalışmasını konu ediniyor.

Ancak bu sezon Hargreeves’ler normal bir hayat yaşamaya çalışmak gibi yeni bir sınavla karşı karşıya. Ayrıca kardeşlerin üçüncü sezon finalinde evrenin tamamen sıfırlanmasının ardından süper güçlerinin tamamını yitirdikleri de görülmüştü.

"Five" (Aidan Gallagher)

Yeni sezonunda Elliot Page, Tom Hopper, David Casteneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya ve Colm Feore’nin rollerine geri döndükleri dizide; Nick Offerman, Megan Mullaly ve David Cross ise yeni sezon kadrosuna dahil olan isimler arasında yer alıyor.

Sevilen dizi The Umbrella Academy, altı bölümlük final sezonuyla 8 Ağustos’ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş