Amazon MGM Studios salı günü, Electronic Arts oyun serisine dayanan The Sims filminin uzun süredir geliştirme aşamasında olduğunu duyurdu. Marvel’ın Disney+ dizilerinden Loki’nin ilk sezonunun yönetmenliğini üstlenen Kate Herron, Briony Redman ile birlikte yazdığı senaryoyla birlikte filmi yönetecek. Ayrıca Herron ve Redman, filmin yapımcısı olarak da görev yapacaklar.

LuckyChap ve Vertigo Entertainment, Electronic Arts’ın The Sims ekibiyle birlikte projenin üretimini üstleniyor. 

Oyuncuların sanal kişiler yaratmasına, ev ve düzen kurmasına yardımcı olan oyun, yolculuğuna 1989 yılında SimCity ile başladı ve kendi oyununa 2000 yılında yayınlanan The Sims ile kavuştu.

The Sims filmi, Aubrey Plaza’nın başrolünde yer aldığı My Old Ass filminin ardından LuckyChap ile Amazon MGM Studios arasındaki son iş birliği olarak biliniyor. İki şirket ayrıca geçen yıl vizyona giren Saltburn ve Barbie filmlerinin arkasında bulunan firmalar arasında da yer alıyor.

Kate Herron ise Tom Hiddleston’ın başrolünde yer aldığı, Marvel’ın en çok izlenen Disney+ dizisi olan Loki’nin ilk sezonunda yönetmenlik görevini üstlenmişti. 

Marvel Evreni’ni Kendine Getiren Yapım: ‘Loki’
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ikinci sezon finaliyle izleyenlere tarif edilemez duygular yaşatan ‘Loki’, nihayet görkemli amacını tamamladı.

Yönetmen ayrıca Netflix’in Sex Education ve HBO’nun The Last of Us dizisinin ikinci sezonunda da çalıştı. 

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş