The Lord of the Rings: The Rings of Power yapımcıları, Amazon MGM Stüdyoları ile genel bir anlaşmaya vardı ve dizinin üçüncü sezonu için çalışmalara başlandığı doğrulandı.

"Queen Regent Míriel" (Cynthia Addai-Robinson), "Arondir" (Ismael Cruz Córdova), "Halbrand" (Charlie Vickers)

Ayrıca dizinin yapımcıları Patrick McKay ve John D. Payne, kendi prodüksiyon şirketleri 10:40 PM Productions'ı kurmak için üç yıllık anlaşma imzaladı.

İkili, 2022 yılının sonlarına izleyiciyle buluşan Prime Video dizisi The Rings of Power'ın birinci sezon yazarlığını ve baş yapımcılığını üstlenmişti.

"Gil-galad" (Benjamin Walker), "Galadriel" (Moryfdd Clark), "Elrond" (Robert Aramayo)

İkinci sezon çekimleri tamamlanan dizi, bu yılın sonlarında yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

The Rings of Power, resmi olarak üçüncü sezon onayı almamış olsa da hikâye taslağı üzerinde çalışılmaya başlandı. Ayrıca Amazon, dizinin prodüksiyon merkezini Bray Stüdyoları'ndan, İngiltere'deki Shepperton Stüdyoları'ndaki yeni bir tesise taşımayı planlıyor.

2022 sonbaharında gösterime giren dizi, hala Amazon'un en çok izlenen orijinal dizisi unvanını koruyor.

Amazon MGM Stüdyoları televizyon başkanı Vernon Sanders, “John ve Patrick ile bu olağanüstü yolculuğa beş buçuk yıldan fazla bir süre önce başladık. The Rings of Power'ın rekor kıran ilk sezonunda elde ettiği muazzam küresel başarı karşısında hayrete düşmeye devam ediyoruz.” cümlelerini kullandı.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş