HBO, Pedro Pascal’ın Joel ve Bella Ramsey’nin Ellie rolüne hayat verdiği, ilk sezonuyla hem eleştirmenlerce beğenilen hem de izleyicilerin favorisi olan The Last of Us dizisinin ikinci sezonundan ilk fragmanı yayınladı. 

İlk sezonuyla elde ettiği 24 Emmy adaylığını 8 ödülle taçlandıran The Last of Us, bir mantardan türeyen pandemik virüsün istila ettiği dünyada hayatta kalmak için çabalayan Joel ve Ellie’nin hikâyesini konu ediniyor. İkili ayrıca yaşamlarını sürdürebilmek için acımasız serseriler, paralı askerler ve yamyamlarla da mücadele etmeye çalışıyor. 

İkinci sezonun resmi sinopsisinde yazanlar ise şu şekilde:

“İlk sezondaki olayların üzerinden geçen beş yıllık barış sonrasında Joel ve Ellie’nin ortak geçmişleri onları enseler. Ve geride bıraktıklarından çok daha tehlikeli, öngörülemez bir dünya içerisinde çatışmaya sürükler.” 

İlk sezonun, tıpkı 2013 çıkışlı oyun serisinin ilk oyunundan uyarlanması gibi, ikinci sezonun da 2020 yapımı devam oyunu The Last of Us Part II’nin olaylarını takip etmesi bekleniyor. 

"Ellie" (Bella Ramsey)

Dizinin ikinci sezon duyurusundan bu yana, hikâyenin bu kısmında kadroya katılacak birçok isim duyuruldu. Gabriel Luna, Joel’un kardeşi Tommy ve Rutina Wesley, Tommy’nin karısı Maria olarak geri dönecek. 

Kadroya dahil olan yeni isimler arasında ise Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Young Mazino, Ariela Barer, Tati Gabrielle, Spencer Lord, Danny Ramirez, Catherine O’Hara ve Jeffrey Wright yer alıyor. 

Catherine O’Hara, isimsiz bir rolde konuk oyuncu olarak yer alırken, Jeffrey Wright'ın ise Seattle merkezli bir grup olan Washington Liberation’ın acımasız lideri Isaac’i canlandıracağı biliniyor. 

Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından yaratılan dizinin ikinci sezonunda da ikili, görevlerine geri dönüyor.

Merakla beklenen dizi, 2025 yılında Türk izleyicileriyle BluTV platformunda buluşacak. 

The Last of Us’tan Soru İşaretleri Bırakan Sezon Finali
Başrollerinde; Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv ve Gabriel Luna gibi isimlerin bulunduğu ve gelmiş geçmiş en çok satan Playstation oyunlarından birinin uyarlaması olan The Last of Us, yayımlanan dokuzuncu bölümüyle birlikte ilk sezonuna veda etti.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş