Theo James ve Kaya Scodelario’nun başrollerini paylaştığı Netflix dizisi The Gentlemen, macerasına ikinci sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. 

"Susie Glass" (Kaya Scodelario), "Eddie Horniman" (Theo James)

James’in İngiltere’nin sayılı ailelerinden aristokrat Eddie Horniman ve Scodelario’nun büyük bir uyuşturucu imparatorluğunun varisi olan Susie Glass karakterlerine hayat verdiği dizinin ilk sezonu Eddie'nin, babasından miras kalan malikanenin aslında göründüğü gibi bir yer olmadığını fark etmesiyle başlıyor. 

Susie’nin hapisteki babası aracılığıyla bu mülkte büyük bir uyuşturucu ticareti yapıldığını keşfeden Eddie, başlangıçta ailesini gangsterlerin pençesinden kurtarmayı planlıyor, fakat olaylar geliştikçe de Eddie sadece suça meraklı olmadığını, aynı zamanda bu işte son derece iyi olduğunu da fark ediyor. 

"Coach" (Colin Farrell), "Raymond Smith" (Charlie Hunnam) - The Gentlemen (2019)

Dizi, Charlie Hunnam, Matthew McConaughey, Colin Farrell ve Jeremy Strong’un başrollerini paylaştığı yine Guy Ritchie’nin 2019 yapımı olan The Gentlemen filmi ile aynı evrende geçiyor fakat hiçbir ortak karakter barındırmıyor. 

Dizinin ikinci sezon çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak.

İngiliz Aristokrasisine Şeffaf Bir Bakış: The Gentlemen (2024)
Guy Ritchie’nin aynı adlı sinema filminin yan dizisi ‘The Gentlemen’, Netflix’in en iyi dizilerinden olmaya aday. Peki, İngiliz aristokrasisine cesur bir şekilde yaklaşan bu dizi, övgülerin ne kadarını hak ediyor?

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş