Kadrosunda; Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Sasha Calle ve Michael Shannon gibi isimler bulunduran The Flash, DC stüdyosunun en iddialı filmlerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz gün CinemaCon'da tanıtılan fragmanda yer verilen yeni sahneler dolayısıyla The Flash, gecenin en çok konuşulan yapımı oldu.

Sunum sırasında film hakkında konuşan Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, film hakkında şunları söyledi:

“Şimdiye kadar gördüğüm en iyi süper kahraman filmi.”
"Barry", "Kara" ve diğer "Barry"

DC Studios'un eş başkanı Peter Safran, Ezra Miller'ı överken, filmin yönetmeni Andy Muschietti ise Miller hakkında, “Çekimler sırasında inanılmaz bir komedyen olduğunu keşfettim ve aynı zamanda bu büyük proje için üzerine düşenin fazlasını yaptı, bütün aksiyonu üstlendi.” cümlelerini kullandı.

Andy Muschietti ve Peter Safran

Michael Keaton, Ben Affleck ve Michael Shannon gibi daha öncesinde DCEU içerisinde önemli karakterlere hayat veren isimlerin rollerine geri döndüğü filmde, Ezra Miller ise iki tane Barry Allen'a hayat veriyor.

Olaylar, Batman (1989) filminin otuz yıl sonrasında geçiyor.

Çocukken kaybettiği annesi Nora Allen'ın ölümünü engelleyebilmek için yaptığı zaman yolculuğu, Barry'nin birçok şeyi berbat etmesine, Justice League takımının varoluştan silinmesine ve General Zod gibi Superman'in ezeli düşmanlarının dünyayı istila etmesine sebep olacak.

Merakla beklenen film, 16 Haziran'da vizyona girecek.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Bir önceki fragmanın incelemesi için:

Paylaş