Netflix’in politik dramasının ikinci sezonu 31 Ekim’de izleyiciyle buluşacak. Üçüncü sezonun prodüksiyonu ise şu anda Londra ve New York’ta devam ediyor. Haber, Los Angeles’taki Bloomberg Screentime Konferansı’nda Netflix İçerik Sorumlusu Bela Bajaria tarafından resmen doğrulandı. 

The Diplomat’ın oyuncu kadrosunda Keri Russell, Rufus Sewell, Allison Janney, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear ve Ato Essandoh yer alıyor. 

Dizinin yaratıcısı Deborah Cahn: “İngiltere’de harika bir yaz çekimi gerçekleştirdik ve sonra Londra’yı adeta New York’a getirdik. İki yerde de çekim yapmayı çok seviyoruz ama Brooklyn’in yeri bir başka. Devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız.” diyor.

The Diplomat, ilk olarak 2023’ün nisan ayında Netflix’te yayınlanmaya başladı. İzleyici ve eleştirmenlerden büyük beğeni toplayan dizi, en iyi drama dalında Emmy ve Altın Küre adaylıkları da elde etti. 

Dizinin ikinci sezonunun resmi sinopsisinde yazanlar ise şu şekilde:

“Londra’nın kalbinde gerçekleşen ölümcül patlama ABD Büyükelçisi Kate Wyler’ın dünyasını paramparça eder. Parçalanan hayatları ve dağılan ekibi yeniden bir araya getirmeye çalışan Kate’in en büyük korkuları ortaya dökülür. Kendisini İngiltere’ye getiren saldırı, rakip ülkeden değil, İngiliz hükümetinden gelmiştir. Kate, tehlikeli gerçeğin peşinden koşarken bir yandan da parçalanmakta olan evliliği ile uğraşmaktadır.”

Kaynak: Vareity


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş