Patrick Wilson ve Vera Farmiga'nın hayat verdiği paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren, The Conjuring serisinin son filmi Last Rites için bir kez daha beyaz perdeye dönüyor.

Filmin çekimlerinin başladığı, geçtiğimiz gün resmi kanallardan duyuruldu.

Serinin bir önceki filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It ve The Nun 2'nin yönetmeni Michael Chaves'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu ise David Leslie Johnson-McGoldrick'e ait.

James Wan ve Peter Safran, serinin diğer filmlerinde olduğu gibi yine yapımcılık görevlerini sürdürmeye devam ediyorlar.

The Conjuring: Last Rites'ın 5 Eylül 2025'te sinemalarda olması bekleniyor.

Bu filmin haricinde Conjuring evrenine ait halihazırda geliştirilmekte olan bir dizi projesi de mevcut. Nisan 2023'te duyurulan ve HBO'nun Max platformunda yayınlanacak dizinin çalışmaları da sürüyor.

‘The Conjuring’ Dizisi İçin Çalışmalara Başlandı
Korku sinemasında son yıllarda önemli bir yer edinen ‘The Conjuring’ evreni genişliyor. Warren’ların hikayesini anlatmaya devam edecek bir dizi için hazırlıklar başladı.

Şu ana dek bu evrende geçen sekiz film izleyiciyle buluştu. Bunlar sırasıyla; The Conjuring, Annabelle, The Conjuring 2, Annabelle: Creation, The Nun, Annabelle Comes HomeThe Conjuring: The Devil Made Me Do It ve geçtiğimiz yıl vizyona giren The Nun 2.

Kaynak:  Bloody Disgusting

Paylaş