Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Barry Keoghan, Colin Farrell ve Andy Serkis'in kadrosunda bulunduğu Matt Reeves'in The Batman filmi, 2022 yılında izleyicileri ile buluştu. Gişede oldukça başarılı bir açılış yapan film, eleştirmenler tarafından olumlu yorum yağmuruna tutulduktan hemen sonra, aynı yılın nisan ayında ikinci filmin çalışmalarına başlandığı duyuruldu.

Robert Pattinson ve Matt Reeves

Ancak geçtiğimiz yıl gerçekleşen Hollywood grevlerinden etkilenen yapımlardan biri olan The Batman 2'nin, beklenen vizyon tarihinden bir yıl daha geç vizyona gireceği, filmin 3 Ekim 2025'ten, 2 Ekim 2026 tarihine ertelendiği açıklandı.

İkinci filmin yanı sıra The Batman evreni, Colin Farrell'ın inanılmaz bir değişim geçirerek Oswald Cobblepot/Penguin karakterine tekrar büründüğü The Penguin adlı diziyle büyümeye devam edecek. Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan dizi ise bu yıl içerisinde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

"Penguin" (Colin Farrell)

Reeves'in The Batman filmleri, James Gunn'ın büyük bir reset ile yeniden başlattığı yeni DC sinematik evreninden bağımsız bir biçimde ilerliyor.

Warner Bros.'un Robert Pattinson ile şimdilik üç filmlik anlaşma yaptığı biliniyor. Bir sonraki filmde Pattinson'ın yanında Selina Kyle rolüyle Zoë Kravitz, James Gordon rolüyle Jeffrey Wright ve Joker rolüyle Barry Keoghan'ın da geri dönmesi bekleniyor.

"Batman" ve "Catwoman"

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş