Efsane komedi dizisi That '70s Show (1998-2006)’un spin-off'u That '90s Show’un üçüncü kısmından resmi fragman yayınlandı. Ekim ayında yayınlanacağı tahmin edilen sezon, prömiyerini beklenenden daha erken bir tarihte yapacak. 

That '90s Show, That '70s Show’un ana karakterleri Eric (Topher Grace) ve Donna (Laura Prepon)’nın çocukları olan Leia Forman’ın, yaz tatillerini büyükanne ve büyükbabası Red ve Kitty Forman ile geçirmesini konu alıyor. 

Dizinin birinci sezonu 1995 yılında, ikinci sezonun bir ve ikinci kısmı ise 1996 yılında geçiyor. 

Üçüncü kısım, Formanlar’ın mutfağına arabasıyla girmiş ve darmadağın etmiş olan Leo’nun oğlu Sonny’le başlıyor. Paris’ten dönen Kitty ve Red, biricik evlerinin duvarında gördükleri delik hakkında önce “Birisi ölecek!” diyor ve Red ekliyor;

“Bana bir isim ve tekmeleyecek bir popo lazım.”
"Gwen", "Ozzie", "Nikki", "Nate", "Jay", "Kitty", "Red"

Point Place, Wisconsin’de tıpkı ebeveynleri gibi bir grup arkadaşı bulunan Leia’nın, Michael ve Jackie Kelso’nun oğlu Jay ile ve diğer arkadaşlarıyla olan eğlenceli gençlik maceralarına odaklanan dizi, prömiyerini Ocak 2023’te yapmış ve başarılı izlenme oranları dolayısıyla ikinci sezon onayını sadece iki hafta sonra almıştı. 

Sekiz bölümden oluşacak olan üçüncü kısım ise 22 Ağustos'ta Netflix kütüphanesinde yerini alacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Paylaş