Geçtiğimiz günlerde Steve Buscemi'nin de dahil olduğu açıklanan Netflix'in sevilen dizisi Wednesday'in ikinci sezon kadrosuna Westworld (2016-2022), Mission Impossible 2 (2000) ve 2012 (2009) gibi yapımlarla tanınan Emmy ödüllü oyuncu Thandie Newton dahil oldu.

"Meave" (Thandie Newton) - Westworld (2016-2022)

Jenna Ortega'nın, efsane Addams Ailesi'nin büyük çocukları Wednesday Addams'a hayat verdiği dizi, Kasım 2022'de yayınlanan ilk sezonu ile Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi olmayı başarmıştı.

Aday gösterildiği 12 Emmy ödülünden 4'ünü kucaklayan Wednesday, kısa bir süre içerisinde ikinci sezon onayını da almıştı.

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında çekimlerine başlanan ikinci sezonun çıkışı ise Hollywood grevleri dolayısıyla birçok proje gibi ertelendi. Çekimlerine nisan ayında devam edilmesi beklenen diziye dair diğer detaylar ise şimdilik gizli tutuluyor.

Steve Buscemi, ’Wednesday’in 2. Sezon Kadrosuna Dahil Oldu
Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan ’Wednesday’in ikinci sezon kadrosuna, sevilen aktör Steve Buscemi dahil oldu.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş