Shaun of the Dead (2004), Baby Driver (2017), Scott Pilgrim vs. World (2010) ve Last Night in Soho (2021) filmlerinin yönetmeni Edgar Wright'ın, Sony Pictures adına yeni bir filmi yönetmek için görüşmelerde bulunduğu ve bu filmin 1968 yılında Jane Fonda'nın başrolünde yer aldığı Barbarella olduğu doğrulandı.

Barbarella (1968)

Jane Goldman ve Honey Ross'un senaryosunu yazmak için görüşmelerde bulunduğu projede Jean Claude Forest'ın Fransız çizgi roman serisinin başrolünü üstlenmek üzere Sydney Sweeney ile iletişim halinde olunduğu bildirildi.

Yeni yapımda, evreni dolaşan bir paralı asker olan Barbarella'nın yeni bir versiyonuna odaklanılacağı söyleniyor.

Sony ile ilişkisini sürdüren Sweeney, geçtiğimiz yılın sonlarında Glen Powell ile birlikte Anyone But You'da ve bu yılın başlarında ise Madame Web'de Dakota Johnson ile birlikte rol almıştı.

Korkunç Bir Spider-Man Filmi: Madame Web (2024)
Dakota Johnson’ın başrolünde yer aldığı ‘Madame Web’, nereden tutarsanız tutun elinizde kalan senaryosu dolayısıyla seyircinin ‘Spider-Man’ evrenine olan güvenini sarsan bir diğer Sony filmi.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş