David Corenswet’in Clark Kent/Superman, Rachel Brosnahan’ın ise Lois Lane karakterine hayat vereceği, DC evreninin yeni Superman filminin çekimleri tamamlanmak üzere. 

DC Studios’un eş başkanı ve Superman filminin yönetmeni James Gunn, hayranlarıyla Threads uygulaması üzerinden paylaştığı gelişmelerde yapım aşamasında olunan filmin Cleveland’da gerçekleştirilen çekimlerinin tamamlandığını ve bu çekimlerin ardından filmin bitmeye yakın olduğunu belirtiyor. 

“#Cleveland, bugün altı haftalık çekimimizin ardından sizi terk ediyoruz. Bir yıldan daha az bir süre önce, bir keşif gezisi için buraya geldiğimiz ilk günden ve Terminal Tower’ın Superman renkleriyle aydınlatıldığı andan itibaren, sizin çok özel olduğunuzu biliyordum. Sokaklarınızda yürürken birileri beni durdurup, şehirlerinde çekim yaptığımız için ne kadar minnettar olduklarını dile getirdi, bir kez değil, iki kez değil. Onlarca kez.”

Rachel Brosnahan, David Corenswet, James Gunn

Bir hayranın filmin çekimlerini tamamlayıp tamamlamadıkları sorusu üzerine Gunn, “Hala birkaç haftaları var, uzun bir çekim süreci oluyor ama sona yaklaşıyoruz!”

Yapımına şubat ayında başlanan Superman, Gunn ve Peter Safran’ın DC Studios’daki ilk uzun metrajlı filmi olma özelliği taşıyor. 

Açıklamaya göre on yıldan fazla bir süredir yalnızca Man of Steel’a odaklanan ilk büyük ekran projesi olacak olan bu film, ikonik süper kahramanın uzaylı kökenlerini, insan yetiştirilme tarzıyla harmanlama çabalarını konu alıyor. 

Nicholas Hoult’un Lex Luthor ve House of the Dragon yıldızı Mily Alcock’un Supergirl’e hayat vereceği filmde, kadroyu Wendell Pierce (Perry White), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Sara Sampaio (Eve Teschmacher), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis), Anthony Carrigan (Metamorpho)Isabela Merced (Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner) ve María Gabriela de Faría (The Engineer) tamamlıyor. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş