Netflix, izlenme rekorları kıran dizisi Stranger Things’in beşinci sezonundan ilk görüntülerin yer aldığı sahne arkasından bir fragman yayınladı. 

Ana kadro üyelerinden birkaçının seslendirdiği video, büyük ölçüde 2024 yılında gerçekleştirilen Atlanta merkezli stüdyodan görüntüler içeriyor ancak sezonun büyük bir kısmının çekimleri hala tamamlanmış değil.

Caleb McLaughlin, seslendirmede prodüksiyon kısmının yaklaşık olarak yarısında olduklarını belirtiyor. Video, beşinci sezonun hikayesi hakkında açık vermekten özenle kaçınsa da bazı ilgi çekici anları da seyirciyle paylaşıyor. 

Paylaşılan görüntüler arasında Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) ve Will (Noah Schnapp)’den oluşan çekirdek dörtlünün bir radyonun etrafında toplanmış halde olduğu bir kare ve Joyce (Winona Ryder), Nancy (Natalia Dyer), Jonathan (Charlie Heaton) ve Steve (Joe Keery)’in bir projektörün etrafında toplandığı bir kare bulunuyor. Bu karakterler dördüncü sezonun çok büyük bir kısmında birbirinden ayrıydı, bu yüzden hepsini bir arada görmek iç rahatlatıcı. Dustin ayrıca Hellfire Club tişörtü giymiş gibi görünüyor ve bu da geçtiğimiz sezon hayatını kaybeden Eddie Munson (Joseph Quinn)’ı hala anmaya devam ettiğini gösteren güzel bir detay. 

"Eddie Munson" (Joseph Quinn)

Millie Bobby Brown’ın diğer oyuncularla birlikte olduğu herhangi bir sahne yok, ancak ilerleyen saniyelerde bu dizinin onun hayatının on yılını nasıl kapsadığından söz ediyor. 

Önceki sezonda Henry Creel karakterine hayat veren Jamie Campbell Bower ise "dördüncü sezon büyüktü anca beşinci sezon daha da büyük hissettiriyor" diyor. 

"Henry Creel" (Jamie Campbell Bower)

Tanıtımda ayrıca diziye yeni eklenen karakterlere dair ilk görünümler de paylaşılıyor. Nell Fisher (Evin Dead Rise), Alex Breaux (Waco: The Aftermath), ve Jake Conelly, Stranger Things kadrosuna beşinci sezonda eşlik edecek olan isimler.

Netflix, beşinci sezonun ne zaman yayınlanacağını henüz duyurmadı, ancak 2025 yılının ortalarında izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş