Disney, Jude Law’ın başrolünde yer aldığı yeni Star Wars dizisi Star Wars: Skeleton Crew’dan ilk fragmanı yayınladı. 

Dizi, Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith ve Ryan Kiera Armstrong tarafından canlandırılan dört küçük çocuğun, düşmüş bir yıldız gemisi olan ancak bir Jedi tapınağı olduğuna inandıkları bir mekânı keşfetme yolculuklarını konu alıyor. Çocuklar bu geniş galakside kayboluyor ve kendilerini Jude Law’ın canlandırdığı, force’u kullanabilen Jod Na Nawood isimli gizemli karakterin karşısında buluyorlar.

Fragman, Disney’in birçok projesine dair tanıtımlar ve fragmanların paylaşıldığı D23 etkinliğinde Jude Law’ın da yer aldığı sunum sırasında paylaşıldı. Oyuncu, diziyi "Goonies (1985) ve E.T. (1982) gibi yapımlar gibi 80’ler ruhunu taşıyan zamansız bir macera hikâyesi" olarak nitelendirdi. 

"Jod Na Nawood" (Jude Law)

2022’de Star Wars Celebration’da konuşan ve dizinin yapımcılarından biri olan Dave Filoni, dizinin bir grup çocuğun etrafında döndüğünü ancak sadece çocuklara yönelik olmadığını da vurguladı.

Yaratıcıları arasında Spider-Man: Homecoming (2017), Spider-Man: Far From Home (2019) ve Spider-Man: No Way Home (2021) filmlerinin yönetmeni Jon Watts ve Chris Ford’un yer aldığı dizinin yapımcılığını Filoni ile birlikte Jon Favreau üstleniyor. 

Dizinin yönetmenleri arasında ise Everything Everywhere All at Once (2022) filminin Oscar ödüllü yönetmenleri Daniel Kwan ve Daniel Scheinert ile birlikte David Lowery, Jake Schreier, Bryce Dallas Howard ve Lee Isaac Chung yer alıyor. 

Merakla beklenen Star Wars: Skeleton Crew, 4 Aralık 2024’te Disney+’ta yerini alacak. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş