Paramount, sevilen animasyon serisi Sonic’in üçüncü filmi Sonic the Hedgehog 3'ten ilk tanıtımı yayınladı. 

Üçüncü filmin onayı, 2022 yılında vizyona giren ikinci filmin yayınlanmasından hemen önce gelmişti. Sega tarafından yaratılan video oyunu evreninin, bu bölümünde keşfedilecek olan yeni alanları ve filmin konusu gizli tutulsa da, hikâyeye Sonic 2’nin jenerik sonrası sahnesinde gösterilen Shadow karakterinin dahil olacağı biliniyordu.

Keanu Reeves’in Shadow karakterini seslendireceği filmde Jim Carrey’nin kötü adamı Dr. Robotnik, Ben Schwartz’ın Sonic, James Marsden’ın Tom Wachowski, Tika Sumpter’ın Maddie Wachowski, Kristen Ritter'ın Captain Rockwell ve Lee Majdoub’un Agent Stone karakterleri de yer alacak. Ayrıca Miles “Tails” Prower’ı seslendiren Colleen O’Shaughnessey ve Knuckles the Echidha’yı seslendiren Idris Elba’nın da geri döneceği bildirildi.

"Knuckles" (Idris Elba)

Elba, yakın zamanda Sonic 2’de yer aldıktan sonra Paramount+’ın canlı aksiyon Knuckles dizisinde de yer almıştı. Dizide ayrıca ilk iki Sonic filminden Wade Whipple rolüyle Adam Pally, Sonic ve Tails rolleriyle de Ben Schwartz ve Colleen O’Shaughnessey gibi isimler de vardı. 

Mini dizide Knuckles, Wade’i himayesine almayı ve ona bir Echidna savaşçısı olmanın yollarını öğretmeyi kabul eder. Dizinin olayları Sonic the Hedgehog 2 ile Sonic the Hedgehog 3 arasında gerçekleşiyor. 

İlk film Şubat 2020’de vizyona girerken, serinin ikinci filmi Nisan 2022’de izleyiciyle buluşmuştu. Her iki film toplamda 724 milyon dolar hasılat elde etti.  Üçüncü film Sonic the Hedgehog 3 ise ABD'de 20 Aralık’ta, Türkiye'de ise Ocak 2025'te izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş