Merakla beklenen Smile 2'den yeni bir fragman yayınlandı.

“Şüpheye düştüğünüz zaman yüzünüze sadece bir gülümseme takın.” Smile serisinin yaratıcısı Parker Finn’in, devam filmi Smile 2 için verdiği tavsiye işte bu. 

Film, yavaş yavaş kafayı sıyırmakta olan bir pop yıldızını konu ediniyor. Skye Riley, kurbanlarını tüyler ürpertici bir gülümsemeyle ele geçiren bir lanet yüzünden deliye dönecek. 

Paramount’un en başarılı serilerinden biri olan Smile, kurbanlarının yüzlerine yerleştirdiği şeytani gülümsemelerle onların ölümlerine neden olan bir iblisi konu alıyor. 

İlk Smile filmi, özellikle bağımsız film standartlarına bakıldığı zaman başarılı olmuştu. Bu yüzden devam filmi de yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna ve daha büyük bir bütçeye sahip. 

Filmin kadrosunda Naomi Scott, Kyle Gallner, Rosemarie DeWitt, Lukas Gage, Dylan Gelula, Raul Castillo ve Peter Jacobson yer alıyor. 

"Skye Riley" (Naomi Scott)

Smile 2’nin özeti ise şu şekilde: “Yeni bir dünya turnesine çıkmak üzere olan küresel pop yıldızı Skye Riler, giderek daha da korkutucu ve açıklanamayan olaylar yaşamaya başlar. Artan dehşet ve şöhretin getirdiği baskılar altında ezilen Skye, hayatı kontrolden çıkmadan önce karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.”

Sabırsızlıkla beklenen Smile 2, 18 Ekim’de izleyiciyle buluşacak. 

Kaynak: IndieWire


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş