Kadrosunda Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci ve Simon Baker’ın yer aldığı 2006 yapımı The Devil Wears Prada’ya devam filmi geliyor. 

Disney, gişe rekorları kıran ikonik filmin devamının geliştirilmekte olduğunu duyurdu. 

"Miranda Priestly" (Meryl Streep)

Orijinal filmin senaristi Aline Brosh McKenna'nın (Crazy Ex-Girlfriend, Your Place or Mine) devam filmini yazmak üzere şirketle görüşme halinde olduğu bildirildi. Orijinal kadrodan kimin geri döneceği henüz belli değil ancak hikâyenin Meryl Streep’in hayat verdiği dergi editörü Miranda Priestly’ye odaklanacağı, geleneksel dergi yayıncılığının düşüş yaşadığı şu zamanlarda Miranda’nın kendi kariyerini nasıl yönlendirmeyi tercih ettiği ve artık lüks bir reklam grubunun yöneticisi olarak görev yapmakta olan eski asistanı Emily (Emily Blunt) ile arasındaki yüzleşmeyi konu alacağı söyleniyor. 

"Miranda Priestly" (Meryl Streep), "Emily Charlton" (Emily Blunt)

Lauren Weisberger’ın, genç bir kadının bir moda dergisinde çalışırken yaşadığı kâbus gibi bir deneyimi anlatan 2003 tarihli aynı adlı romandan uyarlanan film, gişede büyük bir başarı elde etmişti. Dünya çapında 326 milyon dolar kazanan film, Streep’e "En İyi Kadın Oyuncu (Komedi)" dalında Altın Küre ve Akademi Ödülü adaylığı kazandırdı. Ayrıca filmin tasarımcısı Patricia Field da kostüm tasarımı kategorisinde Oscar’a aday gösterildi.

"Andy" (Anne Hathaway), "Nigel" (Stanley Tucci)

Hayranlar, o zamandan beri Miranda, Andy ve Emily için neler olup bittiğini merak ediyorlar. Sık sık bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Streep, Blunt ve Hathaway üçlüsü, en son SAG Ödülleri’nde bir araya gelip ikonik rollerini çok kısa bir süreliğine de olsa tekrar ettiler. 

Emily Blunt, Meryl Streep, Anne Hathaway

Hathaway ve Blunt ise geçtiğimiz yıl Variety’nin Actors on Actors programına konuk olmuş ve The Devil Wears Prada’nın hatırlanmaya değer birçok sahnesi üzerine sohbet etmişlerdi.

Anne Hathaway: 

“Bu filmde çok güzel vakit geçirdik. Hiçbirimiz bunun bu hale geleceğini tahmin etmemiştik. Bu film, benim hayatımı değiştiren şey oldu.”

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş