1999 yapımı, başrollerinde Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery'nin yer aldığı The Boondock Saints / Şehrin Azizleri, şehrin adı çıkmış suçlularını ortadan kaldırmak için dini bir göreve çıkan iki Katolik İrlandalı kardeşin hikâyesine odaklanıyordu.

Yönetmen koltuğunda Troy Duffy'nin yer aldığı kült film, 2009 yılında ikinci filmiyle hikayesini devam ettirmeye çalıştı, ancak birçok denemeye rağmen bir sonraki filmin yapımına bir türlü başlanamamıştı.

The Boondock Saints 2 (2009)

"Yeniden yapılandırma" olarak tanımlanan üçüncü filmde ise başroller Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery eski rollerine geri dönerken, yönetmen Troy Duffy'nin eski görevine geri dönmeyeceği açıklandı.

Yapımcı, bu sefer yeni bir yol deneyeceklerini söylüyor. Henüz fazla ayrıntı paylaşılmasa da yeni filmde Azizler'in beyinlerinin yıkanacağına ve seriye böylelikle bir reset atılacağına dair detaylar yer aldığı söylentiler arasında. Eski yazar ve yönetmen Troy Duffy'nin ise hikâyeyi kendi bakış açısıyla ele aldığı yeni bir roman serisi olarak devam ettirmek için çalışmalara başladığı söyleniyor.

1999 yapımı Şehrin Azizleri, gösterim süresi boyunca yalnızca 30 bin dolar kazanabilmişti ve bütçesi 6 milyon dolar olan film gişede büyük çuvallamıştı. Zaman geçtikçe izleyicinin takdirini toplayan ve kült filmler arasında yer edinen yapım, 2009 yılında gelen devam filmiyle 8 milyon dolarlık bütçesini 10,6 milyon dolar hasılat ile zarar etmekten son anda kurtarmış, ancak yine de kritik ve ticari bir hayal kırıklığı olarak yorumlanmıştı.

"Paul Smecker" (Willem Dafoe)

Her iki filmin de ticari bir başarı elde edemediği göz önüne alındığında, üçüncü filmin yeniden tasarlanıyor ve yeni unsurlar barındırıyor olması muhtemelen iyi bir karar olacak.

Reedus ve Flanery'nin yanında, kadroya eklenecek olan yeni nesil oyuncuların seriyi yeni izleyicilere tanıtmak için tam da ihtiyaç duyulan şey olduğu düşünülüyor.

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş