1975 yılında yayımlanan Stephen King'in Korku Ağı adlı eserinden uyarlanan film, 3 Ekim'de Max'te yayınlanacak.

Gary Dauberman'ın yazıp yönettiği filmin başrollerinde Lewis Pullman, William Sadler, Pilou Asbæk, Makenzie Leigh, Bill Camp, Alfre Woodard gibi oyuncular yer alıyor.

Daha öncesinde yine Stephen King uyarlaması olan It ve It: Chapter Two filmlerinin senaryolarını da Dauberman yazmıştı. Aynı zamanda kendisi The Conjuring evreninin bir yan filmi olan Annabelle'in de yazarı.

Film; başarılı bir yazar olan Ben Mears'ın memleketi Jerusalem’s Lot'a dönüşünü ve Kurt Barlow adlı bir vampirin kasabayı ele geçirmeye çalışmasını konu alıyor.

Salem's Lot, ilk olarak 2019 yılında duyurulsa da daha sonra 2022 yılında sinemalarda gösterime girmesi planlanmıştı. Ama daha sonra yine ertelenip bu kez Max'te yayınlanmasına karar verildi.

"Mathew Burke" (Bill Camp)

Bu film, eserin ilk uyarlaması değil. Daha önce David Soul'un başrolünde yer aldığı iki bölümlük bir mini dizisi yayınlanmıştı. Ayrıca bu dizi, üç Emmy Ödülü'ne de aday gösterilmişti.

Daha sonra 1987 yılında A Return to Salem's Lot adlı devam filmi de yayınlandı. 2004 ve 2021 yıllarında farklı oyuncularla çekilen iki mini dizi daha ekranlarda yerini aldı.

Kaynak: Variety

Paylaş