Hollywood’un sevilen çiftlerinden Ryan Reynolds ve Blake Lively, son zamanların en popüler isimleri olmakla birlikte yer aldıkları projeler dolayısıyla da isimlerinden sıkça bahsettirmeye devam ediyorlar.

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın birlikte yer aldığı Deadpool & Wolverine ve onun vizyona girmesinden kısa bir süre sonra izleyiciyle buluşan Blake Lively’nin başrolünde yer aldığı It Ends with Us, şu sıralarda gişede birinci sırayı kapmak için birbiriyle yarış içerisinde.

"Deadpool" (Ryan Reynolds) - Deadpool & Wolverine (2024), "Lily Bloom" (Blake Lively) - It Ends with Us (2024)

Tatlı bir rekabet olarak görülse de gerçekte ciddi bir rekora imza atan çift, Deadpool & Wolverine ve It Ends with Us ile yerel gişede her ikisinin zirveye ulaşması sayesinde 34 yıllık bir rekoru devirdi. 

Bruce Willis, Demi Moore

90’ların yıldız çiftlerinden Bruce Willis ve Demi Moore’un 1990 yılında birbirine yakın vakitlerle vizyona giren Die Hard 2 ve Ghost filmlerinden bu yana ilk kez karı-koca olan bir süperstar çiftin filmleri gişede birbiriyle savaşıyor. 

‘Deadpool & Wolverine’ Gişede 1 Milyar Doları Aştı
‘Deadpool & Wolverine’, henüz bir ayı bile tamamlamadığı gişe yolculuğunda bir milyar dolar gişeyi aşmayı başardı.
Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

Her iki film de şu an hala gösterimde izleyicisini bekliyor. 

Kaynak: Slash Film


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş